Global GoldSrc Database Logo
vaksa TFC Logo CS Logo DOD Logo DMC Logo DMC Logo Ricochet Logo HL Logo Opp4 Logo
Home Files Clans Leagues Matches
Servers
Most parts working. :)

The Games
Coming soon..
Links
GGDB MatchID:1249
Date:2002-11-25
League:Vitality Team Fortress League
Style: 8on8
Comment:Vitality League - Beta Division
Teams Team 1Team 2
at | Anonymous Tactics ([Report Available] View Clan Report) [SCW]
Maps
2435 / shutdown2[No Log] [Screenshot Available] [No HLTV Demo] 70 50
2436 / shutdown2[No Log] [Screenshot Available] [No HLTV Demo] 70 0
Files
at | by MegizElikkäs. Meil oli vitan matsi jotain scw:tä vastaan. Mulla ei ollu pienintäkään hajua tän porukan tasosta ja sen tiesin, että uk-d00deja olivat. No ei se mitään.
shutdown2Pelattiin niitten servoilla ja meidän teampingi oli jotain +100. Mun oma pingi oli siin pikkase alle sadan tuntumassa ja servona oli barryswoldin joku jämäservo. No me voitettiin eka erä 70-50. Ja sitten meidän servolle
shutdown2Peli oli siis meidän servolla ja alottivat vinen että meijän servo oli aivan paska heti kun ensimmäinen scw oli saapunut. No sit ruvettiin pelaa ja ne alotti seittemällä koska niitten pelaaja ei päässy servolle. No me voitettiin erä 70-0 ja pari minuuttia ennen loppua droppas toinenki niitten pelaaja (pääsevät selittelemään et hävisivät ku pelasivat seittemällä :)
Ja sitten saavuttiin irkkiin. Sieltä rupes tulemaan sitä uk-d00dien kuuluisaa vineä joka olis kestäny varmaan koko yön kunnes rojo sanoet nyt at pojat se turpa kiinni. Siitä jatku viel vähän vine ja joku ratkasi asialla bannaamalla lähes kaikki at pelaajat niitten kannulta. eli muuten olis ollu ihan gg peli mut voi harmi ku teenlitkijän pääkoppa ei kestä sitä häviää suht tuntemattomalle skandianavialaiselle klaanille.
at | vs. [SCW] - Match Details - GGDB
About GGDB - Statistics - Thanks - Login GGDB v4.1 2008-2019 Last modified: 29 Dec 2015 22:00:22 Websites loaded in 25.03ms
KriswemaKriswema
KriswemaKriswema Blog
GGDBGlobal GoldSrc Database
WCTFCWorld Championship of Team Fortress Classic
ZTZitrone Mapping
NH#Noobi-Heaven
NHC#Noobi-Heaven Clan / nh.
NHTFCL#Noobi-Heaven Team Fortress Classic League
NHF#Noobi-Heaven Community Forum